Stylingtjänster
För de lite mindre projekten

Får du inte riktigt till det hemma? 

Är det något som skaver, men du vet inte riktigt vad? Behöver du hjälp och tips för att få till helhetsintrycket? Jag vänder mig till privatpersoner som inte är i behov av ett stort stylingprojekt, men ändå vill ha lite hjälp med att göra om hemma. Vi utgår från er befintliga hemmamiljö och adderar vid behov noga utvalda detaljer. Målet med mitt arbete är att, med små medel, ge din bostad bästa möjliga förutsättningar inför en försäljning eller, för dig som inte går i säljtankar, att uppnå en ökad trivsel hemma. Ständigt närvarande är fokus på hållbar inredning och återbruk.

Homestyling KONSULTATION
Vi går under två timmar igenom bostaden tillsammans och du får muntlig vägledning samt generella tips om vilka åtgärder som behöver genomföras beroende på hur mycket tid du vill lägga ner själv inför exempelvis en fotografering.

I priset ingår att jag kommer hem till dig, fotograferar och återkommer till er med en åtgärdslista, inspirationsbilder och beskrivning på saker att utföra på egen hand i hemmet.

Kostnad: 2000 kr

Kompletterande homestyling konsultation
Vi hjälper dig att uppdatera den befintliga inredningen i form av dekorationer, textilier samt växter. Det kan även innebära en mindre komplettering av befintligt möblemang om så önskas. Budget bestämmer du som kund.

En kompletterande homestyling inleds oftast med en konsultation/åtgärdsplan.

Kostnad: 4.500 kr

BOSTAD 2 olika rum
Kanske har du två olika rum som behöver gås igenom och uppdateras?
Vad ingår:
Frågeunderlag, research, moodboard, förslag på färgsättning och ljussättning, möblering, förslag på möbler. 2 korrekturomgångar och sedan levererar jag ett förslag på inköpslista till dig.

Kostnad: 7.000 kr

ÖVRIGT
Om ni önskar anlita mig för vidare förslag, projektledning vid mindre byggnationer och renoveringar, kontakt med fackmän, inköp av varor osv så begär offert eller anlita mig löpande till en kostnad av 500 kr/timme inkl moms. 

Kontakt: Johanna Blavier, 070-824 04 29 alt. epost: blackhippodesign@gmail.com